kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
smiley :)
Saturday, 23 February 2013 . 0 word(s) .
 
 
hei guys, apa habaq? sehat ta? alhamdulilah. syukur. hmmmm, actually minggu lepas minggu exam. so nak cita la sikit tentang kepayahan aku memerah otak nak jawab soalan. yelaa, bende baru belajar kan. lagilagi addmath. ya Allah, susah oke. :( aku cuma  da dapat kertas mathmode dgan sais je. mathmode aku dapat D oke. sedeh gile. sains aku dapat A-. okeoke jelah. cukupcukup makan je A- tu. emmm, actually time exam math mode tu aku salah bawak calculator. cuai ta aku. berangan still form 3 lagi. huaaaaaa. :( sedeh tapi nak buat cam ne. bende dah berlalu. insyaallah nanti lagi 2 minggu pekse aku buat betolbetol. heheehe. btw, tadi kat sekolah ade maulud. okeoke je la. ta de anis. miss her very much okee. yang si kenit nani ta dtg pulak. mengong la awak pendek! hehehe. hmmmm. ape yang jadi kat dunia nie semuanya Allah yang tentukan kan. kita sebagai hamba kene terima kan. :) senyum je la even hati saked.  k laa. salamm u oulss! :)




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT