kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
besties :)
Saturday, 7 April 2012 . 0 word(s) .

hyep , wassup guys . waklekwakpiece . bhahaha . lama gile ta tulis kat blog busuk bacin aku nie . haha . biase la . orang ta de laptop , mmg susah nak blogging selalu . emm . back to the tajuk , besties atau dengan kata lainnye kawan baik . sapa yang ta de kawan baik angkat kaki . da tu ada aku kesah ke ? bhaahaha . just kiddingg . em ,  aku ade ramai kawan baik . yang aku rase satu kepla dgn aku tu kire kawan baik aku la tu . zifa , nani , aieshah , anis , fathnin . em , tapi aku dgn anis nie da makin renggang . da ta rapat . sumpah aku sayang kau kawan . betul la cakap kau , ta kan nak duduk bawah tempurung je , kawan dengan orang yang sama tapi kite bukan kawan kite bestie . lau kite da sayang bestie kite tu kita takan tinggalkan dye and mula cari bestie lain rite . em . entala sayang . aku jeles doe bile kau rapat dengan orang lain . aku cam nak dukung kau bawak kau jauhjauh . over rite aku . haha . tapi entala . bile pikir balek aku sape nak alang kau kawan dgn orang lain kan . em . then kite smua da besar rite . banyak da berubah . perangai kite , cara percakapn kite . tapi yang penting just be yourself . em . sekrang aku just ade zifa , nani n aieshah , rase cam ta cukup je kan . haihh . aku jekot rase cam tu . tape la beb . oke la . nak amek tisu jap . air mata da keluar . bhahahah . over . kbye .

alia , jage anis baikbaik untuk kitorang k , cakap kat dye aku sayang dye . :)




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT