kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
contest I Love my BFF by nadia and lyana
Saturday, 4 February 2012 . 2 word(s) .
hai korang . aku nak join satu contest nie . macam bestnyee . harapharap menang je . contest nie simple je . ta de banner . so i hope menang la . contest ni d buat oleh nadia and lyana .hadiah die pon best :) so jom join contest nie ramairamai ! 

 so get set go !





cukup la tu kann . :) . oke . dalam gamba kat atas semua nie ade 4 orang sahabat . kami memag bff gilegile . kami sayang antara satu same lain . sampai kami gelar antara sendiri , lesbo , lesbin , lesbon , . kelaka la . kitorangg actually baru kenal time form 2 . aku ngan zifa da kenal dari form 1 tapi anis nan aieshah kitorang mula rapat gile mase form 2 . sumpah kami rapat gile . nak buat apeape kene kami berempat . nak hangout . nak makan . nak g tandas kadangkadang langgar peraturan sekola pon kami berempat . hahah . kene samasama . kalau nak makan kat kantin tu pon kene same . contoh harinie makn nasi . tapi zifa ta nak makan nasi . so beli roti . mean kalau nak makan makanan berat kitorang semua beli makanan berat . lau nak makan maknan ringan , semua beli makanan ringan . :) , ta tipu . then kalau ade problem kami bincang samesame . kalu gado kami cepat je baik . kami da macam family . zifa seorang yang sangat caring . dye banyak nasihatkan aku . dye da macam kakak aku . dye la satusatunye lesbo aku . dye baikkk . sangat baik . dye sentiasa ade kat sebelah aku . kami berdue ta de rahsia lansung . then anis , sentiase ade bile aku pelukan dye . aku tahu aku selalu saked kan ati dye tapi si boncet nie tetap sabar nan perangai aku yangg gilegile niee . haihh . nangis samasama nan dye . aku perna tepon dye sebab sematmata nak soh dye pujuk aku  . lesbin tersayang . hahah . then aieshah . sumpah aku sangat syg dye nie . baik , caring sagtsgt . my lesbon . dye ade bile aku appy . dye sdaya upaya buat aku appy bile aku sedeh dengan lawak dye yang ta berapa kelakar tu tapi dye berusaha . syg aieshah . :)  aku ta tahu camne kitorang leyh rapat gilegile sampai sekarang . even kami da ta sama kelas lagi tapi time rehat sanggop tunggu satu sama lain . kalu balik sekola pon macam tu . kami gosip samasama . kadangkadang kerjarumah pon boleh tolong buatkan . hahah . kami sangat baik . da kami berempat mmg truly bestie . akhir kata aku sayang korang semuaa . choyy !

nak tag kepada aja and alia . 

harap boleh menang . semua nie betol . ta de rekaan . :)




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT