kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
untitle :)
Wednesday, 18 January 2012 . 0 word(s) .

hai korang , sihat semua . alhamdulilah . hari nie post aku ta de tajuk so aku boleyh membebel pape yang aku suke . huahuahuahua . tadi lepas balik sekolah aku on9 kejap . kejap ke ? lame jugak la . then ayah aku soh pergi sekolah adek aku . amek keputusan SDEA dye . so aku pon bersiapsiap . pikir nak try pakai satin , sumpah hodoh , nyesal aku pakai . erkk . yang bestnye jumpe cikgucikgu . da tiga tahun ta jumpe . cikgu fatimah ! i love u too . hohohoho . adek aku dapat 5A3B . fine . lebih bagos dari aku la seyh . aku 4A je . dye bukan belaja pon . macam mana ntah boleyh dapat 5A . eh , mak ahhh #emo . hahahah .

koranggg ! homework belume siap . sumpah malas . da la bertimbun . excited nak tunggu esok . esok cukupla umo aku 15 tahun . cepatnye . da tua la . tapi still ta matang , alaaa , ta pe la . beyourself . ta yah nak jadi orang lain . betol ta ? hohoho . by the way , tadi aku ngan demet g rumah syu . datangdatng je rumah dye terus g dapur . serabai kan kami . hahah . mak n ayah dye ta de . so ambik la kesempatan tu untuk merabak dapur dye . hahah . kami jumpe coklat and kek so makan la , ape lagii . yeayhhh . hohoho . 

tadi kat sekolah ade perjumpaan rumah sukan . aku rumah temenggong . rumah tercorot . best jugak la tadi .  hahahah . tapi tahun nie rase macam boleyh menang je . kitorang punye pengerusi cool je orangnye . oke la tu . then guru penasihat pon best . cikgu azman nong gempak la . yang penting baju rumah sukan kitoran paling lawa . hahah . warne biru kan . lawaa . 

k la peeps , thanx sebab sudi layan blog aku nie , jangan serik datang sinie . salam . sayang korang ketadketad . :)



ta reply text kau sebab tertido lah . soee . hahahah




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT