kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
ta tido lagi !
Sunday, 22 January 2012 . 0 word(s) .

hai korang . ngantoknyee . tapi malas la nak tido . tido pon aku malas . haihhh . cube teke sekrang da pukol bpe ? tettt , mase da tamat . sekarang da pukol 3.oo .hohoh .  aku still blom tido and still mengadap lappy lagi . korang mesti da tidor buat air liur basi + taik mate + perfume kann . hahah . esok da lah kene bgon awalawal sebab esok nak pergi jalan :) . huhuhu . btw , nak cite nie . tadi kitorang pergi taman mainan tau , kat pontian je . pastu ade la budak kecik nie , dipendekkan cite adik aku nak menggelongsor tau kat gelongsor tu tapi budak tu boleyh duduk atas gelongsor tu . macam bapak dye punye . eh mak ahhhhh . naseb baik kau budak kecik . lau ta aku da sepaksepak muke kau . err . korangg , tadi aku tukartukar sikit blog aku nie , oke ta ? ape ! ta oke . ta pe la . pandangan org lainlain . aku rase cantik je #perashan ! . 

em , lupe nak ucap happy new year kat orang bangse cine . mane tahu tersesat sekor dua orang cina kat blog aku nie . huhu . appy new year okee ! . tapi kan bising la diorang main mercun . macam gempa bumi . da la aku kiri kanan depan belakang cinaa . da macam thunami laa . aku nak bace novel pon ta senang . terbantut tau . baru nak abiskan  bce novel tu arinie .tapi disebabkan bising aku tade mood da . tadi adek aku yang last tu , yang berumur 2 tahun pon nangisnangis sebab takot bunyi mercun . haihhh . adekadek . 

k la peeps , sampai snie je laa kot . ngantok da . tahap gaban punye . salam . bubyee !

bosan sgt sekarang nie . sapesape lau ade kedit tu text la aku . orang singlee memerlukan seorang kawan :(




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT