kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
selamat pagi !
Tuesday, 17 January 2012 . 0 word(s) .

hai korang . selamat pagi ! sekarang jam menunjukkan pukul 4.20 . awalnye aku bangon . btw , saye ABC la . hohoho . actually buat homeork tadi then da siap bukak la lappy kejap . then terpanggil pulak nak buat post nie . em , nak membebel ape ae pepagi nie . em , tadi bukak fb kejap . then tutup . bosan la fb sekarang . ta de function pon . by the way , teke la esok ade ape ? ^^esok berape ari bulan ek . 19 kan . hahah . esok befday aku la . harap dapat banyak hadiah#ta malu . hahaha . saye memang ta malu . da besarbesar nie mesti dapat hadiah banyak sikit . hohoho . 


 hahaha , harinie smua homeork da siap kecuali math sebab ade yang ta faham . nanti tanye cikgu la kan . eh , btw . sekarang aku da tukar enset . mean aku da ade enset , dulu aku pakai fon adek aku . adek aku bukan pakai pon sebab dye duduk mrsm tetapi enset dye da rosak so mak aku blikan fon baru . fon biase je . dulu aku pakai fon nie . 
fon nie best . ade wifi , keypad banyak . senang nak taip . tapi rosak pulak . shitt . !! oleh sebab itu aku just pakai fon nie je .
okeoke je la . tapi ta de wifi , sedeh . tapi ta pe . janji boleyh tepon , meset , game and yang paling penting ade banyak lagu . 

so tu je kot aku nak tulis untuk entri kali ni , harap korang mulakan hari korang dengan ceria da sentiasa hidup dalam keredaan Allah#ustazah la seyh . hahahah . amin . . k la . salam . luv u all oke . :)




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT