kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
saked hati =.= !
Monday, 16 January 2012 . 0 word(s) .

ai korang , harap koran semua sehat oke . sehat sejahtera sentiasa . alhamdulilah . aku still sehat cuma saked tekak je . dalam kelas asyik batukbatuk je . em , sampai madam melina tegur "what rong siti aminah' . ta de pe la madam , cuma saked tekak . caringnye madam . terharu MySpace. hahah , okeoke , lupakan kejap .  oke . back to the topik . mesti korang tertanyetanye asal la siti aminah binti abdrahman nie saked ati sangat . kalau yang ta tertanyatanya tu lantak la . ade wan kesah . oke fine . menyanyah lagi . balik kpd tajuk . hahah , actually aku saked ati coz cikgu suruh siap kan sinopsis komsas bab 1 sampai 18 harinie jugak MySpace. tidakkk !! . da la belambakk . shittt . apa la minah . nie tok kebaikan kau jugak . kan kau nak pmr tahun niee . haihh . #bermonolog kejap . oke . tu ta pe lagi la kan . then tadi time balek sekolahh . cam biasa kitorang lepak kat bustop . yang ade time tu aku , syu , zifa , and nani . eh , lupa sorang lagi . sape ek nama dye ? em , zharfan ae , ye la agaknye . huhuhu . then aku nie ta de duit tadi sebab bayar duit kelass . err . then kononnye nak mintak la zharfan belanja TETAPI dye ta layan lansungMySpace . ciss . then tup tup syu bg air soya kat kitorag . aku bukan suke sangat air soya . fine , memilih . sukahati la . tapi yang ta boleyh tahan tu syu cakap zharfan yang belikan . kurang ajar betol la osmann . aku mintak kau buat tatahu ae . lau syu , ehhh mak ahhh MySpace. saba minah . saba . lantak la ngan kau . aku benci kau zharfan . err . ! k la korang . sorrysorry sebab terpakse bace bende menyanyah nie . jangan serik datang sinie pulak , eh , btw . aku da tukar blogskin , cantikkan . thanx kat faqihah husni MySpace! yeayhhh .




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT