kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
my befday ! yeayhh :)
Wednesday, 18 January 2012 . 0 word(s) .




hai , salam satu malaysia . hahah . cikgucikgu selalu sebut bende nie so aku pon nak sebut kat sinie . oke fine . aku bukan nak cite pasal kejadah tu . aku nak cite pasal harinie . arinie hari khamis bertarikh 19.1.2012 . korang tahu ta ape maknenye ? hah ! tatahu ? sampai ati tau . befday tite laa . errr . #kau sape nak smua orang ingat befday kau . hahhah . oke . aku gurau la . hari nie befday aku yang ke 15 . da besar kan . hohoho . tapi still macam budakbudak . tensyen sikit nangis . eee , tak maluu . hohoho . eh , sukaati kite la . #bermonolog . okeoke , sambongsambong . ramai la yang wish . tapi ta de spe nak nyanyi lagu untuk kite , sampai aku nyanyi tok diri sendiri , hahah . tak malu ! yang firstfirst wish kite ialah aieshah zakiah . tahniah . sayangg ! kau punye ucapan best . terharu mak . hahahah . then kedue ialah anissuraya . ratu 'KESAH' kite . then yang ketiga kak amiey . tahniah kepade top 3 kite . hahah . merepek . then baru la lesbo tite tepon cakap appy befday . hahah . sayang awak zifah . ketadketad punye . then mak bagi meset . hahah , ye mak , kamik ta nangisnagis lagi . kamik akan menjadi matang . yeayhh . hohohoho . then baru siblingsibling aku and my ayah . 

tapi yang bg hadiah first sekali adalah kakak aku yang bernama siti zaharah . thanx ude coz bg novel tuu . nanti kamik bace oke . tapi yang penting akak aku ta tanggal harga dye . ee , ta malu laa . apa la udee . hohoho . pastu tadi mase kat sekola membemembe ade yang wish ade yang buatbuat lupe . ade yang tak ingat lansungg . tp ta pe . aiman ta kesah . hohoho . by the way , mulemule zifah kate dye ta sempat nak bli adiah la ape la . then tibetibe time naik rehat dye ngan anis bg adiah . waaaaa , terharu mak . ish , awak smua nie . seb baik air mata rock aku ta menitis . hohoho . anis bagi kite selipar hijau and gelang . sukesuke . kite punye favourite colour . then zifa bg bantal busuk wrne merah . comel cgt . then kak amiey buat kan kite kad . auw ! comel tau . kak amiey ! thanx sgt . tite suke . hohoho , thanx smua . sayang korang sgt . 

tapi agaknye ade lagi kot yang nak bg adiah esok . hohoho . ceh ! mengharap gile aku nie . selekeh laa . tapi my bestie due orang lagi belum bg adiah lgi . hahah . aieshah . jgn lupe esok tau . kihkihkih . zharfan ! kau ta nak bg aku adiah ke ? sedeh laa cam nie . ceh ! menyampahh !  k la korang . da panjang kot aku tulis . #padahal sikit je . hohoho . k la bye peeps . sayng korang smua . thanx sbb sudi bukak blog lawa aku nie . ceh ! 



selamat tahun baru cina and selamat bercuti . kepda pelajar smkdpb semoga dapat siapkan homework yang bertimbun cuti sekolah nanti :)




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT