kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
gotongroyong sekolahh :)
Friday, 6 January 2012 . 0 word(s) .
hai peeps , sayangsayang , tuantuan , puanpuan , nenek dan datok . sehat semua . da makan . alaa , kalau aku tanye pon macam korang boleyh jawab kan , hohohohoMySpace , okeoke , back to the topic ye . gotong royong . okeoke . gotongroyong tahun nie sumpah best , best sgt . even penat tapi memuas kan . budak rajin la di katakan MySpace. ape yang bestnye ? ni la aku nak citee . ta di datangdatang dalam pukul 8 gitu la kan , mula pukul 8.30 . awal ta . hohoho . datang serentak ngan bestie aku pulak tuu . aku nak zifa tunggu kat bustop , tunggu anis , then dye lambat gile . err . then kitorang masuklah kat sekolah . da tu ruperupenye anis ade kat belakang kitorangg , ta perasan la nyahh , then dye panggil tapi kitorang ta dengar sebb dye ta de sura time tu , saked tekak . hohohohoMySpace . then sblom masuk kelas kami berempat , aku , zifa , anis , ngan aieshah bergosip kejap MySpace. rutin biase kalau berjumpa , ade je citenyee . even kami lain kelas kami tetap bestieMySpace . okeoke , balik kepade cerita . then da abis gossip buat la kejee , hias kelas , sapu sampah , yang paling best cat dinding kelas . warna purple lak tuu , cantik laa jugak . then pasang alas meja , rajn la aku time tu , time tu je laa . then layan zharfan bongok + bodoh tu lagii . memang best laa . then anis nye ta berhenti cakap 'zharfan ! nie smua salah kau' . err , dgan sawan KESAH dye tuuMySpace . kejapkejap cakap perkataan kesah , aishhh . tapi memag gempak la guys . suke tau nyahhhh .  then time balik , aku ngan anis pergi kedai , beli aiskrim . hohoho , anis beli magnum , aku beli aiskrim trafic light . hahahah , murah punye . then anis ta abis magnum dye so aku TOLONG abiskan , sumpah aku makan comot . abis tudung kotor . errr , bodoh punye magnum . hahahah , then zharfan da membebel macam orang tua . errr . tudung aku kot , bukan tudung kau , then ta lama lepastu ayah aku sampai , so balekk la . abiss . tamatt . hahaha . yang ppenting best la kat sekola time tu , smua sporting . cikgu pon sporting . ta mennyesal kot datang . k la peeps , byee MySpace

p/s : zharfan ! aku benci kau MySpace




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT