kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
cikgucikgu . (:
Friday, 6 January 2012 . 0 word(s) .


hai korang . today nak cite pasl cikgucikgu yang baru sehari aku kenal . hohoho . actually mase form 1 and form 2 aku sesi petang , so da naik form 3 kene sesi pagi la nyahh . so cikgu je lain la kan . oke , first sekali aku suke cikgu PI aku , ustazah zainab . baru sehari je dye masuk kelas aku da terminat kat dyeMySpace .  aku rase dye seorang yang sporting kot . tgok gaya dye bercakap la kann . then cikgu geografi aku , ckgu zahari , suara dye lantang , kuat . mulamula dye masuk takot jugakMySpace  , then dengar dye bercakap , cara dye . rupenye sporting jugak . alhamdulilah laa . hohoho . cikgu sains pulak , namanye cikgu yanti . oke , cikgu nie sgtsgt comel and baik . cara dye bercakap cam remajaremaja gitu . yang paling pentin dye cakap nama aku klasikMySpace . hohoho . fine , ta ramai nama aminah kan . cikgu kh kitorang , cikgu salimah . baru hari first masuk da kene sound , haiyaa . tapi aku suke cikgu cam nie , cikgu yang tegas tapi sporting . oke la kan . baru first time jumpe kan . and last sekali , guru kelas aku yang cun gile , cikgu farizwana . dye seorang yang sangat baik okee . comel lak tu . tu je la cikgu yang aku ingat nama dye . baru first jumpe so ta ingat sangat la . hohoho . sorry cikgu . oke la . sampai sini je la . btw , tahun nie aku nak pmr so doadoakan la ae . #lama lagi kot . hohoho . k byeeMySpace 




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT