kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
bad day la :(
Friday, 20 January 2012 . 0 word(s) .


hai peeps , sehat semua , sape ta sehat pergi balai polis . hohoho . gurau . btw , da start cuti sekolah kan . so selamat bercuti . bagi yang berbangsa cina pulak selamat tahun baru cina tau . nak angpau boleyh . hohoho . awakawak , harinie tite nak cite pasal kat sekolah tadi#eee , gediknye . hoho . actually cam nie . aku ade homework sejarah tau . sebenarnye aku da siap notanye tetapi disebabkan nota yang aku buat tu salah + ta cantik + ta de peta minda + zifa punye nota lagi cantik aku dengan rajinnye buat nota yang baru . tetapi malangnye aku boleyh tertido pulak time buat nota tu . tapi sebelum buat nota tu aku sebok berfb , tepon kengkawa #dapat free kol , pastu boleyh sempat blogging lagi . err . padan muka aku . kan da ta siap homework . then kalau ta anta arinie kene demerit . eh , ta sanggop aku . so dengan rajinnye aku stay sekolah sampai pukol dua . kan arinie balik kol 12 sebab hari jumaat . bayangkan la aku stay sampai pukol dua . orang kata nak seribu daya , ta nak seribu dalih . ceh ! banyak buat karangan . hohoho . tapi yang penting sangat penat . tu oke lagi .

nie aku nak cite . tadi kat sekola ade kemahiran hidup bersepadu atau pon dikenali sebagai  khb . cikgu yang ajar kitorang tu cikgu salimah tau . dye sangat tegas + garang + bengis + ibu tiri . macam nie citenyee . kitorang selalunye belajar kh dekat bilik jahitan tau . tapi ntah mimpi ape cikgu tu dye nak belajar kat bilik masakan . kitorang tatahu kene masok kelas tu . budak cina ta bagi tahu pon . syok sendiri . err . so kitorang lambat masok . then time kitorang nak masok tu dye tengking kitorang . gugur jantung aku tapi naik balik la jantungnye , lau ta aku da arwah la nyet . oke , sambong cite . dye tengking kitorang , dye cakap keluar ! buat ketuk ketampi 20 kali ! sekarang ! . then kitorang pon ketuk ketampi 20 kali . then ingatkan da abis seksaan . lepastu dye boelyh soh kitorang lari turun naik tangga kat bangunan tu 5 pusingan . eh mak ahhhh . da lah penat then siap dapat bonus malu lagi tu . arghhhhh . da la aku semput . then dye boleyh cakap 'saye takesah la awak semput ke ape ke , awak yang cari semput tu' . aduh . kalau aku mati kat situ , i tulis wasiat soh saman u . hohoho . teringat BOBOI MLM .

so kesimpulan nye senyum ta perlu kata apeape la . nak melawan pon cikgu kita kan . da la nak pekse tahun nie . oke la peeps . sampai sinie je la aku nak tulis . harap ade yang bersimpati terhadap aku . hohohoho . selekeh la aku . oke la . bye sayang semua !
thanx sebab wish befday kite semalam . and to zifah , anis , kak amiey , ude ang omma . terima aksih sebab bagi adiah ngan kad . tapi omma punye hadiah paling gempak pernah min terima . hahah . sayang semua !




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT