kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
1st CONTEST | Blog Paling Comel
Monday, 16 January 2012 . 0 word(s) .

hai korang , tadi blog walking kejap then terjumpa satu contest nie . nie kali kedua aku masok contest . yang satu tu ta menang la . hehehe . sebenarnye saje je nak masok contest nie . mustahil kot nak menang coz banyak lagi blog yang lebih superb comel . so sape yang tengah bosanbosan tu join la contest nie . :)

Syarat Syarat
1. WAJIB follow blog Aqies and Zyhaa untuk mengetahui perkembangan contest ni
2.Buat post pasal contest nih di blog anda
3. WAJIB letak Banner
4. Tag sekurang kurangnye 2 orang kawan blogger dan make sure diaorang tahu
5. Tinggalkan link entry di "comment box" Aqies And Zyhaa
6 . Pemilihan  berdasarkan blog yg comel dan menarik
7 .  Pemenang akan dipilih seramai 4 orang  . Ditukarkan kepada 7 orang :)
8. Tarikh tutup : 31 Januari 2012

so dengan ini aku nak tag :
anis
aja
dan orang yang tengah bace blog nie .

cepat ! maybe korang yang akan menang !




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT