kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
rindu +miss+sayang
Friday, 16 December 2011 . 0 word(s) .
disebabkan aieshah and anis post pasal rindu , aku pon ngadengade nak buat jugak laa . heheheh . (:
sumpah gile rindu nan membemembe MySpace
tahun depan da ta same kelas nan anis , mesti rindu nak gado nan dyee , mengumpat nan dye , gosip nan dyee , manjemanje nan dyee , arghh , rindurinduMySpace  .
then aieshah pulak , haihhh , nape awak pandai sagt niee . kan da lain kelas . aihhh , t cam ne aku nak ganggu hidp kau , nak tunjuk keoveran aku kat kau , nak dengar kisah cinta kau yang ta perna abis tuu ? cam ne ? tell me right now baby , just say i do # fine , ape aku merepek .
rindu gila nan lesbo saye tuu , da lama ta dengar lawak gile dye , ketawa dye , kecomelan dye . rindu awak sangatsangat la sayanggg ! 
seb bek la aku same kelas nan lesbo aku , lau ta mati la sayee .MySpace 
tapi yang ta besnye ta dapat tengok zifa gado nan matbond , ta dapat nak guraugurau nan aiman , ta dapat gado nan aiman lagi , ta leyh kacau matbond lagii .haihh , da lame ta dengar lawak bodoe zharfan , kebebalan dye , ejek name atuk die depandepan , lau dalam fb je bosan la . haihhh . rindurindu . sedeyh la weyh , rindu sangat kat kelas tu . cam ta nak naik form 3 , kenapa umo perlu meningkat .MySpace 

#cikgu . . leyh ta saye datang sekola then jumpe kawankawan pastu balek je terus . leyh ta cikgu ?MySpace
 




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT