kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
penatnye !
Tuesday, 27 December 2011 . 0 word(s) .

hai korang MySpace, masehmaseh sebab sudi bace blo nie untuk keberapa kali lah kan . lantak lah yang keberapa pon . janji korang sudi bace blog aku yang ta seHOT blog korang tuu . sayang korangMySpace .
oke , harinie sangat la penat coz tadi hangout nan bestibestie tersayang , anis and zifaa . actually nak g billion jee tapi billion ta banyak barang laa . g billion just makanmakan je . then snapsnap pic . kami memang suke bergambar waalupon pic aku burukMySpace . hohohoho . then da bosan kat billion kitorang jejalan kat bandar . jalan kaki tahu . diulangi , kitorang just jalan kaki . penat tahu ta .errMySpace .  kitorang shoppingshopping kat bandar pontian tu . tapi aku ta beli pape pon . malas laahh . duit abang yang pegangg . #abang aku ikot . cuma beli coklat je kat seven elevenn . hohoho . then tengah syoksyok  bli barang nie kan . nmpak la seekor kucing yang agak comel la . then tetibe anis panggil 'minahminah , kucing tu berak' haahahahah , tergelak aku kat situ . selekeh punye kucing . agakagak laa . depan awek cun kot . buduhhh MySpace. hahah . then da abis shopping kitorang balik la kan , nak g mane lagi . tapi balek ke rumah aku la . makbapak diorang ambek diorang kat umah aku . da sampai uma aku , kitorang pergi kedai kejap . then ondeway g kedai tu , ade la mamatmamat tengah main bola kat padang . then ade la seorang mamat nie , membe aku la . dye cakap 'minah, kenalkenalkan lahh' . agakagak la nak ngorat membe aku doe . eh , mak aaaaahhhhhMySpace .  mara ngongek nanti . hahahah . pastu da balik dari kedai , snapsnap gamba depan uma aku . hahah , kelaka abis . berkelah depan rumah orang , da macam peminta sedekah da weyh . tapi yang penting best hangout ngan korang . aku harap friendship kite ta kan putus buat selamalamanye . btw , to aieshah zakiah , we all miss u and love u very much MySpace

snapsnap . hohohoho

dalam toilet pon jadikan . hohooh

candid :P

with my lesboo :)

tiga dara pingitann . :P

kat depan rumah , dengan adek last .




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT