kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
mak saye (:
Friday, 9 December 2011 . 0 word(s) .
sihat semua ? sumpah hari nie ta sehatt , senggugut . bg yang lelaki tuu mesti tatahu betape sakednyee senggugut , nie pon oke sikit . tu yang terus amek laptop nak on9 . hahah . oke fine . awak da lari dari tajuk la minaahhh . 
okeee , harinie nak cite pasl my beloved mother , ASIMAH BINTI ATAN . auwww-2 , i love her very much laaa . #macam la orang lain ta sayang mak diorang . hahaahah . ta pe la , blog sye , sukaati saye la nak tulis ape . #emo . okeokeoke , sambongsambong . em , mak saye sangat baik , caring , bijak cantik like me , like mother like daugter rigt ? hahahaha . 
kenape tibe tibe jee aku nak cite pasal mak aku nie ? whyy ? actually tadii sakittt gileee perot nie , nangesnaes . tthen aku cakap nan mak , "mak , saked perot, urutkan kaki" fine aku tatahu ape kenemngena kaki ngan perot tapi kaki aku saked sangat time tuuuu . XD
then mak kesayangan saye tuu soh baring , then tanpe cakap pape terus urut kaki sayeee  . hahahah , sayang makkk . 
ta cam akuuu , lau mak suruh urut kaki ke , tangan ke , apeape kee mesti cakp 'jap la mak ' , 'nantila' .
betape teruknyee anak mak nieee . emmmmmm . thenn haritu berbualbual nan makkk , orang kate lau kite berbual nan mak lebeh best + jempol dari orang lain becoz mak kite lebeh faham kite , mase dalam perot pon dekat nan mak . (:
okeoke , sambong balek tadi , then tanye la ngan mak .

aku : mak nanti lau kamik study kat luar negare dapat suami kat sane boleyh ta mak . kan da jodoh mak .
emak aku : kau g sane nak study kee nak cari lakii .
aku : #spechlesss 
 
hahah , selekeh seyh aku ade hati nak kawen orang luar negara , orang malaysia pon ta nak kat kau , nie pulak orang luar negaraa . betol cakap makk, kite belaja bukan nak cari jodoh tapi untuk belaja , mak aku cakap lau orang ade meminang kau , mak terima jeee . hahaahah , mati la nak , lau banduanbanduan terlepas tu masuk meminang camne , hahaah . tapi mak ayah kite selalu buat bende tu untuk kebaikan kite so kite terima je laa . ta de mak ayah yang ta nak tengok kebahgiaan anak dyee . so kesimpulannye sekarang , sayang la ibubapa anda selagi diorang hidup , cam mak saye , umo 13 tahun ayah da ta de . emm . mak saye jantung saye , ayah saye hati saye , bile diorang ta de saye mati . (: k la sayang saye sekaliann . byeee .



*kamus : kamik tu saye dalam bahase serawak 






. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT