kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
madah ar kau =.=
Sunday, 25 December 2011 . 0 word(s) .

fine , block la aku kat fb tu . ade aku kesah . aku ta batak sgt la nak jadi kawan kau . aku tahu genggeng kau smua bnci aku , makkk ahhhh . madah smua geng kau block aku . lau aku tahu dari dulu aku da block kau la bodoh . sumpah aku menyesal kenal kau .errrr , tapi aku maapkan kau la kan . tahun depan kite samesame nak exam so aku doakan kau dapat 8A . actually aku ta nak bende nie jadi tapi kau da benci aku so aku ta leyh pakse kau suke aku balek . k la . byeee .






. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT