kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
family (:
Friday, 16 December 2011 . 2 word(s) .
haiii , today aku nak cite pasal family akuuu .MySpace family aku terdiri daripada 12 ahli keluarga . first sekali tentula ayah akuu . nama ayah aku abd rahman bin abu bakar . bekerja sebagai seorang anggota polis yang berpangkat sarjan mejar . seorang yang sangat tegas MySpace, penyayang dan kadangkadang kelakar jugakk . :)
second nye obviously la mak akuu , asimah binti atan , seorang surirumah tapi mak aku ada bukak sebuah kedai makan tapi ta selalu pergi la becoz da ade pekerja .mak aku nie seorang yang baik hati , kelakar , comel . hahah , puji mak sendiriMySpace #sukaati saye laaaaa ! 
then lahir la 10 orang ank . first sekalii akak aku . name dye siti naquiah nurashikin binti abd rahman laa , haihh .akak aku nie da brkahwin and sekarang nie tengah ngandung anak firstMySpace #aku nak jadi makcik la . da tue . akak aku bekerja sebagai seorang jerawat , eh , bukan lah , jururawat .=) , aku panggil dye along . bukan ahlong ae . along saye nie seorang yang sangat ambek berat pasal adikadik die . so kalau die mara tu untuk kebaikan adikadik dye la ae .
then , anak kedue lak kakak aku . name dye siti hajar binti abd rahman . sorry laa , dye da bertunang laa . hahah . dye salah seorang pelajar di USM . akak aku nie seorang yang kelakar , baik . bangang sikit . huhu . comel cam aku . dye pendek + kecik je .so aku nan adik aku selalu gak buli dyeee MySpace. alolo , kitorang panggil dye angah . (:
then yang ketiga kakak aku jugak , name dye siti zaharah binti abd rahman . seorang yang comel , suke dengar dye ketawa , hahaah . baikk , caringg , garanggg , akak aku nie study kat UKM . dye nie belom berpunye lagi yee . (: ade chance . hahah . we call her uda .
then yang keempat , lelaki solung , abang akuu , abdul aziz bin abd rahman . abang saye nie seorang yang sangat bijak . kadangkadang jeles gak nan dyee . haihhh MySpace, abang saye baik , #fine , asal aku kejap aku , kejap saye nie . heheh . abang aku baru lepasan SPM , so kite samesame doakan dye oke .(: 
then yang kelima lak lahir lah seorang bayi yang sangat comel pada tahun 1997 MySpace, hahah , aku laa . malas la nak membebel pasal akuu .
seterusnye lak kembar ta seiras aku , hahaah ., act ta kembar pon tapi orang selalu ckp kitorang kembar , nama dye siti khadijah binti abd rahman , pelajar mrsm , seorang yang garangMySpace , bangang , comel , baik sangat , hahah . 
oke la , seterusnye pulak ialah adek aku yang kedua ialah abdul rahim bin abd rahman . dye baru lepas UPSR , alhamdulilah dapat 5A . dye seorang yang bijak tap kadangkadang cakp ta gune otak . hahah , dye comel la jugak , baik , nakal gilee ,
adek aku yang ketiga lak ialah siti aisyah binti abd rahman . berumur 8 tahun , kecik lagi , seorang yang gilegile , kalau kat sekolah je la dia pendiam MySpace, hipokrit betol . hahahaah . budakbudak .
then adek aku yang keempat pulak nama dye abdul hakim bin abd rahman . umo dye baru 6 tahun , dye ade citecite nak jadi cam ayah aku , nak jadi polis , hahaha , ape laa , dye seorang yang comel , cengeng aka gembing aka kuat nangis MySpace, serious ! haihhhh .
and the last sekali abdul muiz bin abd rahman , baru 1 tahun lebih , haihhh , budak kecik nie pon nakal jugak tau , saked ati akuu . lau aku tinggal sekejap da panggilpanggil . haihh . dye seorang yang comel sangattt (:
da abiss , ramaikan family akuu , aku cam ta percaye jee , membe aku siap cakap lagi , bapak kau ta de kerja lain ke . hahaahah . bodoh   ! hahah .yang penting aku sayang sangat nan diorang gilegile tahap tenuk nak beranak . haihhhh . cam ne la lau ta de diorang . iwilldie! MySpace
hahah , k la . salam you all . sayangi la diorang sepenuh hati kite sebelom diorang tinggalkan kite :)MySpace




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT