kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
beberape hari lagi :)
Saturday, 24 December 2011 . 2 word(s) .
hai korang . . thanx sebab sudi bukak lagi blog aku , bagi yang baru je nak bacebace blog aku nie . selamt datang la ae MySpace

oke , balek kpd tajuk , ape yang beberapa hari lagi nie ? naik sekolah laa . ta kan tarikh kawen aku pulak . haihh . actually beberapa minggu lagi tapii aku ta beli pape lansung . bli buku je . tu mesti la kan . sebab blinye kat sekolaa . tapi barangbarang lain blum bli lagi . OMakGayah . tapi ta pe la lame lagi la . kau igat esok ke kau sekolah . #monolog sekjap . hoho . tapi actually ta saba nak naik sekolah . ta saba nak kene mara nan cikgu belah pagi . nak rase jugak . hikhok . 

actually ade takotnye . ye la . tahun depan mesti bayk gile preasure . nak PMR lagi . da la berdepan nan akak akak and abang abang . haihh , kene jage diri . salah sikit mesti kene aim . kene jadi baik . hipokrit sikit . sikit je . yela . kitorang yang paling junior nanti . mesti ade yang nak ambik kesempatan . nak tunjuk kehebatan masingmasing . em , so kitorang kene saba je la . lgpon nak PMR kan . ta nak la ade yang saked ati ke , ta puas ati ke . em . so doa je la kan . k la , maybe aku da bersedia nak pergi ke belah pagi . k la u al . salamm . 




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT