kakingendap
sitiaminahabdrahman
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF
kembali memblogging . (:
Monday, 28 November 2011 . 0 word(s) .

hai readers ! korang semua sehat ? cam ne cuti ? best ? emm , actually bosan la cuti nie .
ta pergi kemanamana pon , duduk rumah je . emm , bosanbosan so that why la nak try blogging .
maybe dapt isi masee yang terluang tuu kan . tahun depan saye da form 3 . korang mesti tahu kan ape yang tunggu korang bile da masokk form 3 . PMR ! arghhh , cam sekejap je da masok form 3 , nak PMR lak tuu .
oke , cakap pasal naik kelas , aku and my geng semua da berpecahh . my lesbo # nurul naazifah aisyah jee yang same kelas dgn sayee . anissuraya da masok kekwa , and her lesbo # aieshah zakiah masok dahlia . arghh . cam ne la nak hidop tanpe diorang niee . tapi stil la leyh berhubung kan .
emmmm , nak membebel ape lgi ek . oke , btw , kat rumah da ade stu laptop so saye boleh la memblogging lagi and on9 fb . huahuahua # ketawe jahat
lagipon tahun depan da ta len on9 sangat coz nak PMR kan . oke la guys , tatwu nak tulis ape lagi so byee .
salammm . have a nice day !




. Newer Post>



My Love is a Stapler - HTT